Baby masih dekat bawah

Hi mommy semua, nak tanya normal ke 22weeks baby masih dkt bawah? Saya rasa tendangan semua tapi bukan kt perut. Risau jgk baby belum naik?

5 Balas

Hi sis, thank you tanya soalan ni, saya dapat ilmu baru. Sebelum ni saya rasa kat bawah jugak, baru ni saya rasa baby gerak kat bahagian perut pulak, pelik jugak saya. Oh, rupanya dia memang keatas ya. Saya 20 weeks sekarang. Baru sehari dua ni rasa gerak kat perut ☺️

sy rasa normal, sbb 20-24 weeks x silap sy besar baby antara ari2 ke pusat je. Jd mmg kita akan rasa baby kat bwh. kdg2 sy sndiri rasa baby menguit kat ari2 sy ☺️

sama sis dgn saya. rasa dekat bawah pusat je belum rasa kat perut tapi normal je sbb saya pun 22weeks. inshaallah makin besar nanti naik lah dia

Sama, org ckp cuba bykkan posisi sujud. in shaa Allah membantu

hi mommy. normal je. jangan risau eh ❤