Tendangan

Hi mommy.. Btw nak tumpang tnya, brapa weeks ya bru dpt rasa tendangan baby kt perut?

15 Balas

Sy rasa bla masuk 4 bln sdh..ada org ckp klu anak first, mmg ibu susah mau rasa gerakan tu lg, yalah mungkin sb x experience kn mau detect sama ada itu baby kicking or angin dlm perut..tp lepas 4 bln tu, sy rasa sdh gerakan baby

18~19 weeks mse tak tau tu tendangan bby.. da msuk 20 weeks makin kerap rse ,tnye pndapat mommies kt app ni dn nurse kk dy ckp tu tndangan bby .. 🤭

18 minggu rasa mcm angin je.... 19 rasa first tendang... 25 kuat tendangan sampai berapa malam tak lena 😂😂😂

Kdg2 20wik..xtntu..klu perut tebal sush nk rs..take time...depend pd bdn..stiap bdn adalah brbeza..

16w sy dah blh rasa..nie dah 24w+ rasa mcm dy tgh buat party dlm perut ni ha😅

Sya 19week baby dh gerak tpi slow lgi. Tggu 20 week msti ganas dlm perut ni.

First baby biasa dpt rasa 20w.. Kalau dah pernah pregnant 16w boleh rasa

18 weeks tpi halus ja . Dh masuk 20 weeks nt tersentak itew 😆

16week ke atas and tengok pada orang juga paling awal 16week

16w br rasa berdenyut... 20w br btl2 rasa bby brgerak..