Sex + penat + hilang nafsu

Mommy semua, nak tanya, lelaki memang kuat nafsu sangat ke? Seminggu berapa kali suami akan mintak ? Saya ni preggy anak kedua,jdinya saya kdg cepat letih sampai kdg nk layan suami pun tkde mood. Penat 1 hal, ngntuk pun satu hal. Bila bab sexx suami mmg akan moody terus, nnti dia salahkan kita. Ye sy mmg kurang bernfsu sejak lahir anak pertme haritu, mgkin sbb saya letih sgt2, semua kerja rumah saya buat, jaga anak semua tu. Boleh bg kata2 semngat. #ingintahu bila bersuara sy jgk disalahkn 😭 sy penat

25 Balas

I feel u sis. Bkn kita x berbincang, x luahkn, xkomunikasi. Makin dibincgkn makin diluahkn kdg2 ok, tp bila dtg mood yg mcm2 tu tup2 duk main ugut, sbb sex ni la tjdnya isu cerai berai. Bnyk kli nk pg mahkamah psal ni, duk main ugut2. Yg sakit hti, bila dh dapat, smua yg kita pesan dh xingt. Sbb prnh deal dgn dy, kna sama2 tgk ank, urus ank, time masak dy kna jga ank. Tp mmg xmembantu langsung. Ank nangis bg kita smula, stress sgt. Bab sex kemain, dh bgthu dy klau bdan penat mcm mna nk layan dy. Klau dy membantu sikit pun, dy xyah mintak kita yg akn terharu dgn layanan dy kat ank, kita sndiri yg akn mintak. Ni mna maunyaaa, ank pun xterurus nk urus mkn urus rmh lg sorg2