Susu bagi baby setahun ke atas

Hi mommy semua, nak tanya baby yang nak masuk setahun dah mommy bagi susu apa ya? Saya bercadang nak tukar susu baby lepas dia cukup setahun kepada susu lain. Buat masa sekarang dia dah 11 bulan lebih dan minum susu enfalac a+. Ada cadangan brand tak mommy? Thank you in advance 😃

1 Balas

1y above dh boleh minum susu full cream. beli je yg kotak kecik2 tu. and bagi x lebih 3kali sehari. sbb 1y ke atas susu bukan makanan utama dah.