Susu formula

Hi mommy nak tanya baby dah masuk 2 bulan minum susu bf nak try susu formula apa ya untuk bagi baby ? And dia akan terima ke susu formula ?

2 Balas

Susu formula nie kena try n error awak. Bukan semua budak sama. Lain anak, lain juga penerimaan die. Boleh dptkan sample susu/ beli pek kecil dulu untuk tgk anak sesuai x dgn susu tu

Kalau takde masalah lebih baik teruskan bf. Tp kalau nk bagi susu fm ni kena try n error dkt anak. As long as dye nk minum, najis n kencing ok, then takde masalah…