pil oralcon

hi mommy semua . nak tanya , ada tak yg jdi mcm saya ? saya mula mkn pil oralcon tu , tp saya perasan muka saya hbis naik tiny bumps tu . hbis jerawat2 dkt dahi n pipi . kira tak sesuai ke pil tu dgn saya ? help meee sebelum ni muka licin elok ja . lepas mkn pil tu trus jdi cmni😞

1 Balas

Tiada pengalaman. Alahan lah kot? Pergi balik ke klinik yg prescribed Oralcon, buat aduan. Doktor akan cadangkan yg sesuai