Breastpump

Hi mommy semua. Maaf saya nak bertanya tentang breastpump yang sesuai. Saya bekerja jadi saya nak minta pendapat jenis breastpump handsfree wireless yg sesuai.. And any tips untuk buat pemilihan breastpump? #firstmom #28weeks

2 Balas

Nak pilih breast pump sesuai, better ke kedai breast pump, dapatkan konsultasi dan cuba pump tu hingga puas hati macam di kedai Pump On The Go.

4mo ago

Ya, boleh try hingga puas hati. Dapatkan consultation dulu ye. Plan baik2 penyusuan puan dan anak