Memilih...

Hi mommy's semua... Kita mak buyung kan request nak makan durian... Tp mesti nak yang ade kriteria die kan... Hari ni suami beli kan durian.. Pulak kite tak nak makan.. En somi tanye kenapa... So kt jawablah sy nak isi lunak tebal kekuningan... Pulakkkkk ???

1 Balas

hahahaha kalau suami layan okelah tu sis..takut dia buat tak tau jangan touching pulak heheehe

5y ago

Hahahaha dia ckp nak mkn durian kan... Die geleng kepala jeeee....