hi mommy semua .. boleh bagi tips tak untuk hilang kan batuk slain dari ubat batuk yng doctors bagi .. satu botol ubat batuk dah abis .. Tp masih jugak batuk .. kekadang perut pun sakit sebab batuk tak henti²

hi mommy semua .. boleh bagi tips tak untuk hilang kan batuk slain dari ubat batuk yng doctors bagi .. satu botol ubat batuk dah abis .. Tp masih jugak batuk .. kekadang perut pun sakit sebab batuk tak henti² .. kesian bby dalam terbawa² batuk ??

28 Balas

Saya pun macam tu dulu.. Sebulan lebih batuk.. Sampai letih dah.. Saya try prospan.. Dengan spirulina cosway.. Lepas tu alhmdulilh.. Kurg dah batuk..