Berat dari mula pregnant hingga deliver.

Hi mommy semua.. berapa berat uols dari mula pregnant sampai deliver? Boleh share? Ade yg ter overweight? Saya naik 20.4kg.. huhu

7 Balas

normal berat 54 kg.. now 9 weeks pregnant 56.6 kg.. (first trimester max 3kg only can go) i check calculation for max pregnancy weight can go to 62 kg only for me.

Sebelum pregnant 68kg, masa booking 62kg mabuk teruk, last timbang masa admit wad untuk deliver 76kg, harini pantang 20 hari 61kg

sepanjang pregnant naik 15kg 😆 ni pun da kena bebel2 dgn misi tak tau la mcm mana org lain naik bebanyak 😂😂

1st sebelum pregy-43 nk masuk lb- 68kg 2nd - 53 - 63kg 3rd - 58 - 64kg 4th - 68 - 8m berat dah 72kg........

sebelum mengandung berat 70kg, awal mengandung mabuk teruk turun 65kg. sekarang 28 minggu berat 72 kg

dr prgnt smp skrg da 38w naik 3.5 kilo... anak sulong smp dlvr naik 5kilo

Sekarang 33weeks. Dah naik 6kg. 🤟🏼