Share Ilmu Mommies2

Jom la kita share ilmu2 petua2 bila nk deliver nnt.. Persediaan k.. Pantang k.. Ap2 aje2.. ? Sy due 20.2.2020..sekarang da mula rse nervous tu sikit2.. Huhu

1 Balas

Ilmu penyusuan sgt2 pnting. Lepas bersalin kite kena pantang. Waktu pantang, x tahu makan apa, boleh tanya mak or google. Tp kalau ilmu penyusuan xready drpd awal, highly likely stress tu ada, x taw nk watpe sbb anak asyik nangis, n mungkin kalau hati x kuat, kite akan terus bg susu formula smpaila ke besar. Jom join fb group : happy breastfeeding malaysia Kt situ bnyk sgt ilmutentang penyusuan

4y ago

Sama2 😍😍 dulu xde sape guide sye. Huhu cian baby lapa. Study taww awk😀