Nipple confuse

Hai ibu2 nk tnya mcm mna nk bg ank direct feeding dia confuse dr awal bg susu fm dalam botol dlu sebab hari 1-3 susu blum ad ank first kn trpaksa bg susu fm dlu . Skrg dh ad susu baby pulak taknak direct feeding dgn ibunya lbih sdp guna puting botol 😫Ada tips tak ibu2 ?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Kalau macam tu awak pam. Sayang nanti susu bengkak. Kalau nak direct juga kena kerapkan bagi breast kat anak.

1y ago

tq utk tipss saya cuba 🥰🥰

usia baby awak? of cos boleh pujuk baby balik. cuma take time awak.

1y ago

most wc awak. semoga bermanfaat yea🥰