Risauu

Hi mommy semua! 2tahun lepas i pna ectopic pregnancy. Buang tiub kiri. Tp skrg dah pregnant balik. Nak masuk 7weeks. belum g scan lagi. Perasaan takut risau semua ada. Taknak jadi lagi. Ade mommy2 yg bpegalaman mcm i tak?? ?

1 Balas

Boleh je sis g scan utk tentukan kedudukan kandungan. So that x perlu stress2 takut2 doakan terbaik

5y ago

Tulah. I tggu sampai next week. 8week biasa dah nmpak kan.. btw thanks ok for ur support..