lepas khawin berapa bulan bole jd pregnant

Hi all.... I nak tahu macam mana nak jadi pregnant yea...i khawin dah jd 2 bulan sampai skrg I perasaan belum dpt pregnant lagi....sekarang semua mula Tanya I ada baby ke tak....actually berapa bulan bole jd pregnant yea

4 Balas

Depend dgn rezeki masing2.. Ada yg cpat.. Ada yg lambat.. Pregnant kta xblh jangka.. Kalau sy hmpir stahun juga mnunggu khadiran c kecil.. Now dah nak 35w.. Sis sbr & usaha k.. Itu yg pnting..

Semua org tak sama...kena bersama suami waktu subur. Ada yg lps kahwin dh pregnant, Ada yg lps setahun, Ada yg berbelas tahun baru pregnant...

5y ago

Kalau keluar still boleh pregnant.

Sy kawin dh setahun lebih.. Msih belum pregnant... Belom rezeki lg.. Dlu Abg sy kawin 2 thun pon blom ade rezeki.. Xtentu..

Kakak saya kahwin 12 thn belum ade rezaki sis jangan baru 2 bulan je enjoy dulu dgn suami hehehe....

5y ago

😘