Baby boy atau baby girl

Hello mommy saya nervous nak buat gender scan tapi ada few things yang orang cakap kalau masa pregnant kita kurang morning sickness, suka makan masin2 & masam2 baby boy? Kalau morning sickness teruk dan suka makan benda manis2 baby girl. Saya first time mother so mommy semua yang dah beranak 2,3,4 boleh relate tak dengan statement tu? Betul ke? #genderscan

16 Balas

Sgt x betul. Pnglaman org yg dh bersalin byk kali ni i can assure u that lgsg Tiada kaitan. Ikut badan masing2.

sy dlu xda alahan Dan suka mkn asam2 dam manis.and sekali kluar baby girls 😀

mitos je. sye both baby boy, dua2 kuat makan n mnum bnde2 manis..

Mitos.. Boleh jatuh khurafat percaya perkara gitu. Elakkan.

sy dh bsalin kedua2 gender dan statement tu mitos semata.

tak betul dan mitos je