Tiada pengalaman

Hi mommy, saya nak tanya.. Sekarang saya dah 21 minggu, normal ke baby xaktif n rasa tendangan dia slow sgt.. Sbb saya baca ibu2 dlm ni baby 21 mggu dah rasa kuat tendangan baby..sebenarnya ni kandungan saya yg ke 4..anak2 sebelum ni 17 mggu dah rasa kuat tendangan tu..

2 Balas

kadang2 sbb perut kita tebal pun adalah salah satu faktor sbb kita tak berapa nak rs baby gerak dlm perut.. @tendang..tp jika puan risau puan blh g klnik tuk mintk doc chck ..mg dpmudahkan segalanya .aamiin..

Normal jer . Sy ank first dh week 20 pun rasa geli2 jer tpi bila scan baby aktif..