Tendangan Baby

esok saya dah 21 week tapi masih tak rasa tendangan. normal ke? last checkup 19week doktor kata mungkin tulang baby tak kuat lagi tu yang tak rasa

2 Balas

Ada org cakap normal. Ada org rasa awal 18-20w. Ada org 24w baru rasa. Lain tubuh lain waktu rasa. Mcm saya dh rasa 18w even 1st baby. Tp saya overthink jgk kalau bby tk tendang siang hari, sbb dia tendang malam waktu nak tidur. Kita doa banyak2 okay. Doa waktu nak makan, cakap lepas ibu makan ni adik baby tendang ibu tau. Lepas ibu minum air sejuk ni adik suka adik tendang tau. Cakap2 dgn baby cepat la tendang ibu..

normal