First mommy

Hi mommy, Saya nak tanya saya ada keluar darah sikit2 tapi perut saya tak sakit normal ke? Masa scan doc cakap 5week 5day dah nmpk kantung, tpi doc tak bagi pun ubat kuat rahim ke apa2. Normal ke? Ke saya kne buat scan lagi sbb saya scan 28/4 tu hari. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

5 Balas

scam dkt mn tu saye ade spotting scan dorg bg ubat kuatkan rahim tapi xde rezeki esok terus gugur .. now tau pregnant terus mkn ubat kuatkan rahim .. boleh beli sndri dkt farmasi

2y ago

ok terima kasih ya