Hormon @ Pregnant ?

Hi mommy! Saya nak tanya cycle period saya for this month 44 day dah and actually 13 day delay period mean nak msok 2 week delay. Bila saya check masih belom ada tanda positif. Kalau soal rasa tanda mcm sakit² di perut tu rasa tak selesa diperut ada tapi saya tak sure saya pregnant or tak. Sakit tu pon bukanlah yg serius. Saya selalu rasa mcm period nak kluar tapi bila check siap pakai pantiliner sb rasa tu kan. Perlu ka saya tunggu seminggu lagi baru jumpa dr kk? Klau pikiran hati saya nak sangat pregnant tapi masa yg sama mcm tak hope sangat sb jenis yang bkn period normal. Apa perlu saya lakukan 🥺👶🏻#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

7 Balas

boleh try nk check upt or check darah...tp.kena ready mind utk ada kbrgkalian ya dan tidak

1y ago

okey awak. Itulah kena terima apa juga keputusan nanti.