suesulaiman

Hi mommy saya nak tanya boleh tak makan tomyam kt kedai petani bahaya tak saya mngidam laa ,skarang dh 3bln

1 Balas

Mengidam bagi lepas gian tu sudah lah. Jgn lah kerap2. Minta dorg buatkan tomyam jgn pedas sgt.. kalau awak kuat,xde alahan,tahan xpe je nak rasa.. sbb kita mengandung x sama imun dlm badan.. semoga dipermudahkan..

5y ago

Kalau mengidam makan kat kedai Siam Pattani, pergi lah sekali makan.. x makan byk pon lalu kot tekak dah lah.. bukan makan 5 6 mangkuk.. kalau just mengidam tomyam,boleh masak sendiri kalau nak selamat,kot xdak alahan memasak lah.. kot mana pon, yakin dgn Allah.. tawakal.. niat sbb nak rasa ja.. kalau takut,jgn lah.. hahaha😂