Baby bump (Due bulan 9)

Hi mommy sape yang due bulan 9 dah nampak baby bump tak ?

32 Balas

Tak nampak lagi..mgkin sbb selera mkn xda kot 🤭 nampak mknan semua sedap tapi bila nak mkn tak lalu la 😢 sakit sgt pedih ulu hati rasa mcm gastrik pun ada 😣 minum air pun tak lalu..sekadar mkn dan minum buat raso2 ja 😅 sampai mama dgn suami bising sbb tk nak mkn 😩 help me 😢

1y ago

Bab selera makan ni susah, kalau paksa muntah-muntah sampai sakit tekak. Saya cadangkan makan buah yang kena dengan tekak dulu, macam orange sunkist / jambu batu. Lama-lama okay la tu