Due date 16/9/2020

Ada x ibu2 yang sama due date n tiada tanda2 nak bersalin lagi?? ##firstbaby #39weeks

29 Balas

sy tinggal 5 hari lagi nak sampi due date.. tapi xde apa pun tanda lagi baby nak keluar😅.. mgkin syok sgt duduk perut mummy dia.. hehehe.. kalau mengeras mmg dh kerap.. harap xover due je laa.. excited + nervous pun ada gakk.. semoga semua kita dipermudahkan urusan bersalin dan semoga baby2 kita smua lahir dgn sempurna and selamat aminn... begitu juga pada kita semua.. semoga allah berserta kita.. aminn🙏🏻

Due 30/9.blm ada tanda2 gak. Tp ble scan baby dh 3.6kg..22hb jmpe pakar untuk decide induce atau cmne. Lg lama tggu baby lg besar.. Tawakal je lah dlm mggu ni ada tnda nk bersalin.. Huhu.. Dh berjln mall untuk cptkn bukaan smpai skit2 kaki yg bengkak. Huhu

4y ago

Yg nak serah diri kena induce tu yg malas kan.. 😭Tp ble dh kenangkn baby makin membesar dan nk rasa bersalin normal, tawakal je lah serah diri... Demi anak redha jelah ape keputusan doc

saya 23.9 tapi takde tanda apa apa lagi , mintak sangat jangan lah overdue , doakan saya semoga dipermudahkan urusan bersalin dan saya doakan mummy mummy yang akan bersalin dipermudahkan segala urusan 🥰

4y ago

Ya allah alhamdulillah tahniah ye selamat berpantang 💪🏼 sy masih menunggu masa😂

Sy ujng bulan ni 28/9.. takutnyaaaa nk bersalin.. hrap dipermudahkan.. skrg ada rasa sngugut skit2.. perut keras. mnx2 bby kluaq awaii.. aminnn 🥰🥰🥰

4y ago

aminnn 🥰

Due sy 16/9 tp da bersalin 29/8.. time tu 37w3d.tanda2 just sakit perut.. darah kuar msa da dekat2 nk bersalin. moga dipermudahkn urusan sis..

4y ago

tahniah dah bersalin...amin

Moga dipermudahkan mommy2 smua. Sy bersalin ritu overdue 4hari, due patutnya 24/8 tp bby kluar 28/8, bby da terberak kat dlm.

sy 22hb ni due...dk mgeras jela tnda2 xde lg..hrp xover due..semoga urusan bsalin kita dpermudahkan aminnnn...

4y ago

sama..tapi takda tanda..selalu pujuk baby keluar sblm due..huhuhu

Due date sya 10/9/20 But ank nak klua awl dari due date 27/8/20 baby dh klua...😊 Smoga urusan awk d'prmudhkn

4y ago

tahniah n slmt berpantang..amin

sama ngan saya 16/9 tapi sekrg kuar tanda cokelat... sakit sikit2 perut tapi bukan kerap.. harap xla overdue..

4y ago

putrajaya.. awak??dah sakit2 x??

sama deu dgn saya tp xdak tnda² lg... mudhan² Allah permudahkan segala urusan bersalin kita..😊