SHARE SUSU IBU HAMIL SEDANG COMSUME

Hi mommy, saje nak tahu ibu2 yang sedang hamil sekarang tengah comsume susu ape tu? Ada alahan ke minum susu? Kalau macam saya , saya mampu setakat ni minum susu HL jer perasa original 😂 Lepastu minum jus delima untuk naikkan HB. Sambil makan makanan yang menaikkan HB.#Sharing_dong_Bund

19 Balas

hi sis sy minum calla milk . sepanjang prgant HB ok, x sangkut GDM , bby dh lahir kuning x tinggi 1 minggu je check. .ni anak ke tiga.. anak pertama dan kedua x minum calla tapi hb x cntik , sangkut GDM kuning pun lama.. try calla milk sis.

Sy byk minum soya kotak yg low sugar tu tp xdela spnjg kehamilan. Susu Higoat. Susu HL minum jarang2. Sy ada gdm on dc. Alhamdulillah dah selamat bersalin. Dah hmpir 2 bulan. So far ok je.

saya minum susu je rasa nk muntah. doktor bg saya supplement calcium kna makan 2x sehari... Alhamdulillah saya xda masalah dgn HB..

susu anmum perisa coklat... and low sugar... so tak manis laa... tapi saya mntak advice dari klinik dluu.. sbb berat taknaikk😅

Saya minum susu karihome, alhamdulillah sampai nak masuk 31week ni, Hb saya maintain, tak pernah turun

saya minum similac mom, kurang manis banding dengan anmum. Rasa pun tekak ni boleh terima

sy minum farm fresh yg botol ...setakat ni suu ni jerlaa paling lama sy minum...hahahaha

Sy minum susu Nestle Omega Plus. High calcium. Beli yang kotak2 tu. Senang.

mcm sy dlu bdn sesuai minum susu frisomum sbb dia rasa vanilla

Saya minum lazz kurma. Yg tu jer blh terima.1 lg susu HL

2mo ago

Saya minum lazz okay hb naik sikit. Saya makan bayam tajam baru naik tinggi