Instinct saye rase saye pregnant

Mommy pernah tak rasa yang mommy pregnant bile test upt negatif tapi sebenarnye memang mommy pregnant ?

16 Balas

saya pernah.. rasa macam pregnant.. test negatif.. test semula seminggu kemudian sbb dah delay period.. positive tapi samar2.. esoknya kluar seketul darah

2y ago

Dr cakap kandungan x jadi

jika chck upt negetif..tp period masih delay..better puan pergi klnik pakar sakit puan untuk buat checkup keseluruhan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

Pernah sebab dah seminggu period delay. Elok dah beli upt tiba² period. 🥲

sy pun alami benda yg sma.. tpi tulh xnak ltak hrpan tggi tkut kcwa lgi

2y ago

Kan awk, sye ade kluar spotting mse hritu tpi org ckp mngkin hormon period. Dlm mse yg sme sye rse sye pregnant tpi test upt negatif. Takut sgt nk berharap nnti bile tkde kite yg kecewe.

buat beta hcg.

xpernah