Kalau upt positif sebab hormon nak period atau memang pregnant ?

Hi nak tanya kalau upt kite positif kan tu sebab hormon nak period atau memang kite pregnant ? Sebab nak ikutkn harini (30/9) tarikh first period saye untuk bulan ni tapi period tak turun lagi 😅 Bile test upt line naik samar2. Adekah saye pregnant atau hormon period je ?

5 Balas

boleh jdi nak period or boleh jdi pregnant...sbb sy pernah jdi 2x Naik samar2 je esoknya period 🤣 Kna tggu at least dh terlepas tarikh period Bru check semula...

Naik 2line tnya ada nya tahap hcg dalam bdan kita sis,,nnt 5hari lagi try test,tgo dia makin terang atau makin samar

Sis kne try lagi 3 hari atau seminggu utk confirmkn line tu naik terang ke tak.

Saya punye asyik samar je, delay period sebulan. Last period november.

1y ago

Hcg rendah. mcm sy dlu . test bnyk kali still samar . ckup 11w , ggur . hcg rendah kemungkinan hamil kosong. n yesss, masa tu sy mmg hamil ksong.

nnt try lg utk tgok line makin terang ke tak