Threaten miscarriage

Mommy pernah ada simptom ini? Boleh share? Sebab saya tgh ada simptom ini.. Bleeding sejak rabu lepas.. Semalam bleeding yang paling banyak. I dah check dengan private, private kata nak terus cuci sbb perkembangan fetal ada masalah.. Saya tidak setuju.. Saya bincang dgn suami cdg ke gov hospital untuk check.. Bila masuk terus gantung air kerana kesakitan. Bila doktor scan kantung masih ada tapi fetal tak nampak jelas. Doktor kata ini threatened miscarriage.. Doktor kata kena tunggu dua minngu lagi check baru tahu sama da betul betul miscarriage atau sebab lain.. Bila saya bercerita tentang i pergi private, doktor kata baik siasat baik baik. Sebab hospital tidak menggalakkan killing fetal.. Sakit hati bila dengar kedua dua kesimpulan. Saya pun tak sampai hati, jika cuci tanpa sebab yang sebenarnya.. Sejak semalam saya bersedih sampai tidak dapat tidur.. Husband juga dengar mcm tu nak nangis tapi dia tahan. Dia kata tidak apa.. Kalau kali ni tak jadi kita boleh cuba lagi...😭😭😭

1 Balas

Yes I had this before. I took medicine - Duphaston. It helped to secure the foetus.