Krim/losyen perut & Nipple cream.

Mommy pakai losyen/krim apa ye untuk sapu kat perut sepanjang mengandung ni? Risau pulak so far dah 4 bulan lebih mengandung tapi tak sapu apa2 krim pun. Tolong cadangkan jugak nipple cream jenama apa yg okay, sebab nipple saya dah mula kering & crack. Thank you.

2 Balas

Bio oil...sya guna dari 10w..pagi n mlm ..jgn skip......tukar sabun @shower gel yg ada moisturizer

nipple cream jenama buds.. nursing salve.. erm kalau losyen perut, sy x sapu pape pn lagi..