Hi

Hi mommy.. Normal ke kalau dh kenyang baby kurang bergerak

6 Balas

Hai tumpang tnya normal xbgi kandungan 30weeks 1day selalu rasa sakit belang d ssh nak bernafas dn pedi uluh hati

4y ago

Owh.. Oky tq sis

Baby sy pon cmtu bila sy lapar aktif Sgt disikunya....bila dh kenyang diam dan kadang2 ngeras..

Saya pun sama. Bila dh knyang perut pun keras semacam baby pun kurang gerak. Risau saya.

Sy kalau x mkn baby x gerak. Lepas mkn babh punya gerak aktif bukan main😅

4y ago

sy pulk sebaliknya.. bila knyang bby bnyk bgerak..bila lpar kurang bgerak

Macam baby sy kalau sy makan suka aktif. Awk dah berapa weeks ?

4y ago

Dia tido kekenyangan kot 😁

baby dh kenyang,dia syok tido la agaknya tu ..