Baby kurang bergerak

Hi mommy sekalian.. sy 24wk.. kebelakangan ni baby saya kurang bergerak.. bunyi bising pon dia tak berapa bergerak sangat.. bila buka lagu atau ayat alquran dia akan bergerak sikit2.. tapi ada masa dia akan bergerak banyak.. normal ke macam tu?? #firstbaby

1 Balas

It's okay mummy. Yang penting cukup baby kick 10x dalam 12 jam. Kalau risau jugek terus pergi jek klinik okay. 😊😊 You know yourself n your baby better.