Scan 4w6d nampak kantung je

Hi mommy , normal ke kalau 4w6d scan nampak kantung lg ? Sebab masa saya scan tu kantung dah nampak tapi kecik lg la .. Lepastu doc ckp lepas 3mggu dtg blik untuk scan heartbeat .. so means time tu saya dh 8w bersamaan 2m lah kan .. skrg ni bru 5w2d .. mohon pencerahan risau 😭 sbb firstbaby and dh lama tggu dy #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

Scan 4w6d nampak kantung je
21 Balas

normal masih awal tu. tu yg nampak kantung saja. ikut saranan doktor. nanti after 3 weeks dtg balik sbb time tu mungkin dh ada denyutan jantung