Scan 4w6d nampak kantung je

Hi mommy , normal ke kalau 4w6d scan nampak kantung lg ? Sebab masa saya scan tu kantung dah nampak tapi kecik lg la .. Lepastu doc ckp lepas 3mggu dtg blik untuk scan heartbeat .. so means time tu saya dh 8w bersamaan 2m lah kan .. skrg ni bru 5w2d .. mohon pencerahan risau 😭 sbb firstbaby and dh lama tggu dy #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

Scan 4w6d nampak kantung je
21 Balas

Normal sebab kandungan masih awal lg. Tunggu 10 week ke atas baru nampak heartbeat baby. Jangan risau dan selalu fikir positif ya mommy 💪

Mmg kecik lagi. Jadi mmg hnya nmpk kantung dulu. Sy masa 8weeks pun masih nmpk kantung je sbb baby masih kcik

sy 7w pun kantung je . awk nnti tgk live klinik pakar aishah dekat fb ok . byk penerangan

Saya pun sama. Better tunggu 2w-3w mcm tu baru nampak perubahan lagi. Skrg dh 31w

normal. congrats. kenabyk tenang n mkn benda brkhasiat lepas ni

Masa nak scan nnt minum air banyak2 & tahan kencing

normal sis,sya 8 week bru nmpk janin.jn rsau ya🥰

Normal sis.. 10 week keatas bru scan blik..

normal sis, sy 6w3d pun nampak kantung je

Bestnye nmpk dah.. Kite x nmpk apa lagi