Air liur meleleh

Hi mommy. Normal ke bayi 11 bulan still air liur meleleh habis baju basah meleleh jee

4 Balas

Normal. Baby saya start 5 bulan dah meleleh air liur. Memang kena guna bib untuk elakkan baju basah. Kalau baju basah memang saya auto tukar baju baby selalu.

norma je awak. sy baby setahun 10bulan pon air liur masih meleleh😅. mama dia xlarat nk lap. pakai bid pon kadang lencun. hee

normal. pakaikan bib atau napkin kecil kt leher. so baju tak basah selalu.

it's normal.. kdg2 nk tumbuh Gigi.

1y ago

Gigi dah ada 4 batang still meleleh