Hi mommy!

Mommy.. Normal kaa bila dah masuk 10w alahan dah hilang. Loya pun dah tak kerap, ada kaa mommy yg sama macam saya 🥺

5 Balas

Normal awk. syukur lah takde alahan . sy alahan teruk sampai 3 bln lebih pun perit sangat dah rasa . berapa kali ulang alik hosp drip 🥹 Skrg dh

Kita masuk second trim /16w Baru hilang segala morning sicknes evening sickness night midnight sickness bagai 😭🤣🤣🤣🤣

9mo ago

😂😂😂

Takde alahan spjgn pregnant. Cuma penat + mengantuk je masa 1st trimester. 2nd trismter rasa mengah 🤣

9mo ago

Sama laa sis, kita pun kerja. Tulah mungkin baby dah faham mommy kena work 😂

awal.. sy smpai 18wks bru hilang alahan. rezeki sis tu alahan cpt hilang😁.

9mo ago

Alhamdulillah rezeki 😘

Normal. Enjoy je.