Hi mommy!

Mommy.. Normal kaa bila dah masuk 10w alahan dah berkurang? Loya2 pun dah tak kerap. Ada ka mommy yg sama macam saya 🥺

5 Balas

saya dah dua hari muntah kurang tapi angin loya tu masih ada. dah nak masuk 11w. risau kadang2 sebab tetiba takde muntah. harap baby selamat sentiasa 🌸

6mo ago

Kannn, kita sama dh nk masuk 11w. tiba2 jd risau suka pkir macam2, insyaallah baby selamat 😘

normal ja, better alahan takda atau kurang, dari ada atau spjg preg. alah lagi penat tau.

6mo ago

Tulahh, syukur sgt alahan dh berkurang. Berat mmg tak boleh cakap, dah naik 3 kg 😭

sy mcm ni jugk.. alahan kurg.. cume nye slseme plak xnk pergi.. xslese..

6mo ago

hihi tq❤️❤️

normal. kalau da hampir masuk trimester kedua.

6mo ago

Okey faham, tq mommy

Scan semua dah nampak heartbeat tak?

6mo ago

Syukur alhamdulillah, tqvm mommy bagi semangat. Hugs! ❤️