kurang pasti

hi mommy to be, normal ka 7 weeks perut sllu rasa kembung, saya kurang mual, no morning sickness. minggu depan baru app utk scan dgn doc. rasa macam lama sangat. cemana kita nak tau baby kita sihat kat dalam? perut kita mmg akan start cekang dari atas kawasan ari ari tu ka? saya firsttime mom

2 Balas

normal sis. 1st trimester memang akan selalu rasa bloated, perut cepat rasa penuh kalau makan. kena jaga makan supaya tak cepat kena gastrik

1mo ago

tenkiu sis tolong jawab 😊