Perancang

Mommy nk tnye..saya ada anak nk msokk 7 bulan..saya x ambil ape2 perancang walaupon tiap2 bulan ambik ubat di KK..saya nak tanya kalau saya x ambil pil perancang..Klau mcm nk buang dlm dlm skli sahaja.. risiko mengandung jugak kan Klau waktu x subur Pon? risau la sebb ad kalangan keluarga memaksa suruh buang dlm..dan banding2kan.."ha Dy tu elok je x pakai perancang bile bersama suami buang dlm..x de pon mgndung"masalahnya saya takut sebab anak Bru nk msokk 7 bulan..dan bersalin czer..saya tiap kali bersama husband kami pakai kondom..walaupon pakai kondom husband tetap buang kat luar jugak sbb Dy takut bocor tpy sebenarnya x bocor Pon kondom tu🥲mommy help me..sebb dorg ckp lelaki Nii kena bagi sekali buang dlm..supaya dia x crik lain..Sy percaya husband Dy bukan jenis mcm tu tapi kdg2 saya rasa mcm kesian🥲buntu dah..

5 Balas

tak perlu dengar cakap orang sis. dengar cakap suami je.

9mo ago

betul sis..kita yg bersusah payah nk jaga anak..dgn ekonomi x stabil..dorg pandai ckp je