Susu Fm + BF

Hi mommy nk tanya, anak saya campur susu badan dengan fm (dupro) Semalam satu hari dia tak berak. Risau juga. Selalu tiap hari berak. Ni baru berak tadi. Dan sy tgk najis dia mcmni. Ini normal ke?

Susu Fm + BF
2 Balas

mcm cirit je . haritu sy tkr anak minum susu lagtogen anak berak mcm ni. msa dia berak sy tgok kluar memancut cirit. pastu anak meragam. trus sy tkr dutch baby dah ok

1y ago

kenapa sis lebihkan air? tk tahu sbb tu ke apa .tp tk boleh rasanya lebihkn air bncuh susu. dia lebih kurang sis bg air masak kt baby la. nanti bdn bby trlebih air boleh jd sawan. ni yg sy tgok ada doc tu bgtau. tk tahu sahih ke tk

normal