Berak lepas minum susu

Normal ke baby 5 bulan berak lepas minum susu..bf +fm...susu dupro...sebelom ni dia minum susu xdelah terus berak..ni susu xhbis lagi mnum dh berak.. normal ke eh..risau jgk ..first mom

3 Balas

Pantau dulu warna n jenis najis, perut keras, ceria ke tak, demam. Jika semua tu tak ok, jumpa doktor

1y ago

semua ok.. sihat xde demam..ceria je...tp sy risau knp jd mcm tu

Anak sy dulu pon waktu menyusu lah waktu nk berak.. alhamdulillah normal je.. nanis pon normal..

1y ago

normal ke sis..sy risau tkot perut dia ade masalah ke ape..tp dia ok je xmeragam pon ..ceria dn aktif je..

Tengok texture najis tu, normal ke.

1y ago

najis dia ok xcair xkeras