Mommy Twins

Hi mommy, nak tnya knpa ek smnjak lepas bersalin ni sy susah nak buang air besar pstu berdarah sblom brsalin nak buang senang jerr.. Baby Twin da 7bulan pun still susah+Seksa plisss mommy komen sbb apa

2 Balas

Sy lps brsalin 2 bulan lps sembelit teruk smpai buasir mnangis2 sy dlm tnds .. alhamdulillah skrg dh sembuh sy sapu & mnum minyak kelapa dara ibu .. klau sis brminat boleh wsp sy 01139107481 hrga cuma rm 39 shj sis

saya pun teruk kne sembelit smpai brdrah 😭😭😭. mse bujang and pregnt okay je. truk sye kne. tpi sye elok lpas 8 ke 9 buln lpas brsalin. sye bile btol2 xley berak sye mkn ducolax. ni sbb dktr bgi mse dischrged hspital saya xmkn slalu tgk keadaan. skrg baby da 10 buln.

5y ago

alhamdulillah saya dah okay ❤️❤️❤️❤️.da x kene sembelit. tapi save number nana ya.