Normal ka Tidak?

hi mommy , nak tnya ni normal ka klu balik2 mommy prgnnt buang air kecil . tak sampai 1jam pun nk g buang air kecil lg ?

24 Balas

Normal... Sy hri tu pn kjp2 nk kencing... 10 ke 15mnt nk kencing lg... Mcm tk puas... Kdg baru melangkah pintu tandas dye terasa lg sikit nk buang... Mcm tk lawas org kata... Normal... Skrg da ok da...

Saya dah 22 weeks, asyik nk ke toilet je. Mmg tak boleh nak tahan sebab bila kita tahan, nk kencing tue sakit bwh perut. Skrg kena pakai pantyliner 😅

4y ago

Same..haha.. Kadang kalau batuk ke bersin ke konfem terkencing😁

Normal sis .. sama Saya pn.. klo mlm mmg Saya kurangkan minum air ,klo to asyik nk ke tandas je lah jwpnya nti

Sy pun cm tu juga sis.. Selang 30minit or 40minit msti wajib gi toilet 😂kdg2 lenguh juga..

Normal sgat sis mcm sy smpai dh tido pun trjage nk ke toilet nasib toilet dlm bilik 😅

Mcm mana kalau awal pregnant skrg 9 minggu tp kencing terlalu kerap? Normal ke

4y ago

Yup nk masuk 3rd trimester lg dasyat rasa nk kencing... Sy hri tu nk masuk 3rd trimester la, asyik nk kencing je.. 1p ke 15mnt nk kencing lg... Kdg baru melangkah pintu tandas ade terasa nk klua lg... Normal... Mmg pnt masuk klua tandas

Saya asyik buang air kencing masa mengandung bila bby kuar rambut lebat sgt2

Awak okay lagi 1jam. Saya tak sampai 5minit 🤣🤣 rasa nak duduk kat tandas je

4y ago

Sma la sis..kdg2 sblm ambik air smbhyang dh siap2 ke tnds..tgh2 ambil air smbhyang dia dtg balik..btul2 mnguji

Normal la lagi nk bersalin lagi la nk kencing je walau sikit je sebenrye

My sis ckp kalu suka buang air kecil, rmbut ank lebat 🤭

4y ago

haha mak sy pun ckp macamtu jugak