Putih² dipayudara

hi mommy, nak tanya..skg sy dh 6bulan..kat puting payudara tu selalu ada mcm kerak putih,yg mcm ketul..bila sy cucikan skit2, ada jgak cecair warna putih. itu susu ye ? Mohon penjelasan ya 🥰

2 Balas

ya susu awal..jgn picit tau ..sbb tu brguna utk baby lahir nnti 😊 makin bsar peyut mkin bnyk kerak nnti 😂 sy skrg 30w tak jenuh cuci2 je ..start dari mngdung 4bulan dh bekerak 😅

2y ago

hehe ok sis... btul start 4bln jgK hehe

Kolostrum (susu awal) . Blh google utk info. Just cuci mcm biasa je, xperlu usik / picit.

2y ago

ok sis tq ya