Perut kecil

Hi mommy nak tanya sini ada ke yg pregnant tapi perut kecil comel jee?? Saya dah 22weeks tapi perut kecik macam flat je sampai mak saya tegur "Takpe ke baby kecik je tengok tu" muka dia pun nampak risau sampai saya pun risau😭 ada juga tak mommy yg mcm saya??? Memang perut kecik macam orang yg baru pregnant.. bulan lepas saya check semua ok air ketuban berat baby semua okay je alhamdulillah. Bulan ni belum pergi check lagi. Selagi tak gi check lg selagi tu la risauuuuu je rasa ni 😭😭😭#pleasehelp

24 Balas

tekpe mommy. jgn risau ye. normal tu. sy pun mcm tu juga. dah 8 bulan, tapi org ckp kecil jer perut sy. tapi slma sy buat cek up kat KK, doktor tak ckp ape2 pun. nurse pun ckp normal je, takde masalah. sbelum baby lahir tu, doktor ckp berat dlm anggaran 2.9kg je.. skali baby lahir, berat 3.3kg. apa yg paling penting, baby dgn mommy sihat2 je.