Perut kecil

Hi mommy nak tanya sini ada ke yg pregnant tapi perut kecil comel jee?? Saya dah 22weeks tapi perut kecik macam flat je sampai mak saya tegur "Takpe ke baby kecik je tengok tu" muka dia pun nampak risau sampai saya pun risau😭 ada juga tak mommy yg mcm saya??? Memang perut kecik macam orang yg baru pregnant.. bulan lepas saya check semua ok air ketuban berat baby semua okay je alhamdulillah. Bulan ni belum pergi check lagi. Selagi tak gi check lg selagi tu la risauuuuu je rasa ni 😭😭😭#pleasehelp

24 Balas

Saya dulu perut pun kecil. 8 bulan pun macam baru 5/6 bulan. Kalau pakai baju besar memang tak nampak sangat. Tiber keluar baby berat 3.65 kg. Hehehe.

saya mengandung anak kedua sama jak dgn anak pertama perut kecil tunggu 8 bulan mcm tu baru nmpk pikir yang baik jak laa doa tu jak

saya 7w perut dh mcm org kurus yg 5bln peknen.nk kuar umah pon sgan kot org tnye dh brape bln. bru nk msuk 2 bln kot dh mcm 5 bln.

best perut kecik sbb perut besar tesangkut merata 😆. angkat kaki nak pakai seluar pon boleh krem

xyah isau klau scan sume ok..sy pn 6 org ank kecik je perut..nmpk siket mse nk sarat dah

perut besar ke kecik X penting sis janji doc cakap baby sihat tak perlu risau okeyy

sy masuk 7bln bru nmpk perut 🤭. skrg da 39week 5day.. baby still tk nk kuar 😅

Normal je tu jn risau sy da 38 minggu pun kcil je org fkir bru 5buln 😅😅

Sy 26w pn kecik. nk besar mana. kalau 22w tu baby pn tak smpai 5oo gram.

berutung taw ... tak banyak bju nk kene tukar .. ☺️