Positive ke?

Hi mommy. Nak tanya saya buat upt 3 kali positif tgah hari masa puasa. Lepas tu esok nya saya buat upt lepas bangun pagi tapi negatif. Bila saya tak makan n just minum air mineral. Saya buat upt positive smula. Macam mana ya tu mommy? Bantu saya.

5 Balas

Kalau sye, amek mse bru bngun subuh tu. Kencing pertama. Inshallah npk, ataupon tunggu lgi beberapa hari. Kalau rajin, ambil kencing pertama hari2. Kalau ade progress inshallah ve

stp bln jdi Pda sy doc kta sbb kita nak period hormon hcg akn tingi juga if sis dah delay period lama or dah lpas period mybe hcg x kuat lg

2y ago

beter p ong mntak scan kekdg hcg ni memeningkan kita sbb ada yg upt xda tpi prgnt ada yg upt ada tpi x prgnt ada yg upt pkai yg tu xda pkai yg ni ada.lgpun sis dah 11ari delay leh scan dah utk tgk kantung

Mungkin baru lagi hcg belum pekat. Cuba lagi seminggu atau check by beta hcg (amik darah)

Try guna clearblue lagi accurate

Nk kepastian by scan