haid?

Hi mommy,.. Nak tanya, normal ka darah haid belum keluar dari bulan pertama pantang. Kini baby saya da masuk 7 bulan... Tq

1 Balas

kadang2 jika bby full bf..ada yg lmbt dtg haidnya...ada tu smpai setahun haid tidak dtg jika bf ank..ada tu lepas abis pantang je trus dtg haid...depend pd hormon bdn masing2 bagaimana..sebab stiap org badannya berbeza ada cpt dtg haid kembali..ada yg lmbt..jika. puan rs mcm sush hati..puan blh brjmpe dgn doc pakar sakit puan untuk chck😉✌