Baby tak berak

Hai nak tanya , anak saya dia tak berak dah 4 hari minum susu campur, tapi dia minum fm tu kadang2 2oz je, normal ke?

3 Balas

ank sya masa full bf 10 hari sekali baru dia berak,skrg dah campur susu formula hari2 dia berak tapi ada jugak 2,3 hari dia tak berak..tapi najisnya ok je tak keras

xnormal tu risau takut dia sembelit .,better bawak gi jumpa doctor .,sbb kalau baby dia da start minum susu formula walaupun campur memang kena hari² membuang

4y ago

ooo baik, nnt sye bawak jmpe doktor

Mcm mana ya dgn anak puan lpstu? Blh share?