Tangan kebas

Hi mommy, nak tanya ada x mommy yg kebas2 kedua2 belah tangan masa preggy. Tangan macam bengkak, rasa seperti kebas berpanjangan. Dah dekat 2 mggu,ni bila rjk doktor cuma diberi minyak angin utk sapu di.bahagian yg sakit. Dah kerja saya memang hakiki mmg kena menulis, dari menulis guna tgn knn, beralih ke tgn kiri. Sekarang dua2 sakit. Ada x cara lain utk kurangkan rasa sakit selain dari guna bandage ?

1 Balas

Sama laa. Sy tk pandai guna tgn kiri. Lenguh sebelah. Kebas2 huhuu