Rasa gatal dan pedih

Hello Mommy to be. Nak tanya, ada tak yg macam ni? Gatal area leher atas dada. Dua2 saya kena gatal macam ni lepas tu masa mandi rasa pedih je. Kenapa eh? Ni ruam ke? 😅 maaf laa sebab sebelum pregnant ni tak pernah gatal macam ni. Cuma gatal dekat leher je tapi tak da bintik2 merah macam ni dulu. Dekat lengan saya pun ada gatal juga. #ingintahu #bantusharing

Rasa gatal dan pedih
27 Balas

sy pon ada.. tapi tak de gatal.. cuma kulit kat tgngkuk dan tgh dada jadi kering n mngulupas... klo trlalu kring n kena plak air mmng pdih.. tapi alhamdulillah sy pakai annolosyen amway da xde , kesan gelap pon dah xde

1y ago

Ouh yeke. Nanti sy try cari annolosyen amway yg sis pakai tu. 🤗