Pampers untuk newborn

Hi mommy semua. Saya nak mintak tolong suggest kan pampers untuk newborn🥺#firstmom

3 Balas

Chlorine free - BeSuper (murah gila), Offspring, Applecrumby, Bebimora - BMF Huggies, Mamypoko airfit, Hoppi, Aiwibi, Molfix Ni antara yg sy pernah guna. Masa nb sy beli Offspring & Applecrumby then masuk umur setahun tukar ke Bebimora & BeSuper. Now anak dah 3 tahun sy guna diapers biasa je, Hoppi atau Aiwibi.

awak apply je free sample daripada websites pampers2 kat Malaysia ni. drypers, huggies, merries. pastu untuk newborn, awak beli 1 pek je dulu. baby dah keluar nanti baru tambah pek. masa baby newborn sy beli petpet, sebab tu murah.

Huggies air soft