makan ketam

Hi mommy's nak i dh 16minggu,saya teringin nk makan ketam boleh tak?

11 Balas

Ouhh xpernh dgr pulak xleh mkn ketam... Masa awal2 kandungan dulu. ..time tu bru nk masuk 2bulan i think.. Mmg mengidam nk mkn ketam nipah.. Kaw2 mkn ketam dan alhamdulillah kndgn xde pape.. Mybe atas org2 juga kot xleh.. Apa pun kena refer doc yer yunk..

Masa i pregy suka sgt mkn ketam spai husband mintak mak kwan dia masakkn sbb bini suka mkn ketam alhamdulillah ok je xde masalah ape²..i bersalin40week4day☺️

5y ago

Yeke sis,semoga slamat bersalin dan berpantang😊

Xslh pn mkn ketam.. Mse pregnant ni nk mkn ape, mkn je sis, jgn mkn jamu sdh😅

5y ago

Tadi i makan sikit je😅takut jg sebab badan i jenis panas.

Boleh je smua xade effect kcuali ade alahan..Klu seafood boleh je

Boleh tapi jgn makan byk sgt sbb takut cholesterol naik je

5y ago

I makan sikit je sis.

Pregnant tak boleh makan ketam ke sis?

Sy preggy mkn ketam juga...

Boleh je sis

Makan jer

5y ago

Tadi i mkn sikit je

Blh je. Tnya nurse pon kata blh. Sy siap mkn king crab lagi.. Alhamdulillah xde apa2.

5y ago

😃